31.12.2012

Bir Yıl Bitip Yenisi Başlarken


Benim için en özel en kutlanılası gün Doğumgünleridir ve 2. sırayı da Yılbaşı alır. Toplu kutlanan böyle günler benim için hiçbir anlam ifade etmezken ve saçma bulurken yıllar yıllar önce benden yaşça hayli büyük çok sevdiğim bir iş arkadaşım şöyle demişti:"Yeni yıl neden kutlanılası neden özel biliyor musun? Düşünsene dünya üzerindeki milyonlarca insan aynı anda aynı zamanda hep iyi şeyler diliyor ve hep güzel şeyler düşünüyor. Yayılan enerjinin büyükliğini gücünü düşün, bunun bir parçası olmak istemez misin?" İşte o gün bugündür o enerjinin parçası olurum ve her yıl kendim, ailem ve sevdiklerimin de içinde olduğu YeniYıl Dilek listesi oluştururum.

Geçen yılı da benzer bir yazı ile kapamıştım bu yılı da. Artık bu benim için gelenek. Bu yıl Dilek Agacımı oluşturmaya pek hevesli değildim ama geleneğimi bozmayıp haftalar öncesinden oluşturdum. Geçen yıl dilediklerimden en ama en önemlileri gerçekleşti; sağlık, huzur, aşk, sevgi-mutlu aile.

Bu yıl ki dileklerime gelirsek;

 
 
 

Bereketli, huzurlu, sağlıklı,iyi enerjilerin daima hayatımza çekildiği, dostlarla, akradaşlarla, işimizle gücümüzle, iştahımızla, istediklerimizi gerçekleştirebileceğimiz parayla dolu bir yıl olsun işallah.
 
Dilerim herkesin yeni yılı gönlü gibi geçer. Ve en önemlisi bir önceki yıldaki deneyimlerimizi yeni yıla taşıyabiliriz. Mutluluklarımız katlanarak artar tıpkı yılbaşı agacındaki gibi bir yeni parça daha ekleyebiliriz hayat ağacımıza. Bir sonraki yıla girerken kendi ağacımız deneyimlerimiz, öğrendiklerimiz, mutluluklarımızla biraz daha büyümüş olur.
 
Yeni yılda birlikte öğrendiğimiz,eğlendiğimiz ve keyif aldığımız yazılarla buluşmak dileğiyle.

 



Hiç yorum yok: