12.01.2011

33


Bugün benim doğumgünüm. 33 yaşıma giriyorum. Benim için çok özel bir yaş. Birincisi 3 rakkamını çok severim. İkincisi hep 33 yaşıma özel bir anlam yüklemişimdir. Hayallerim 33 yaşına dairdi.

Güray hatırlar mı bilmem. sanırım bir 5 sene kadar önceydi. Güray'a şöyle söylemiştim. Ben en geç 32 yaşında evli 33 yaşında da ilk çocuğumu kucağıma almak istiyorum sonra 35 2. çocuğumu sonra 38'de de 3. çocuğumu demiştim. Güray'la tahtiravelliye benzeyen bir ilişkimiz vardı o zamanlar yani bir yukarıda bir aşağıda birbirimizi deliliklerimizle zıplattığımız bazen de rölantide durduğumuz bir ilişkiydi. Evlilik hiç düşünülmüyordu bırakın evliliği 1 gün sonrasını bile bilmiyorduk. O gün Güray bana mesaj mı vermek istiyorsun çabuk tut elini önünde sadece 3 sene var diye dedi. Bilemem artık ben sana hayalimden bahsettim demiştim.

Ve bugün geldim 33 yaşıma girdim. Bakalım bebeğimi kucağıma alabilecek miyim. düşünüyorum da bir başka postun konusu olacak ama hayattan ne istediysem verdi aslında bana. şükür edebileceğim ve farkında olduğum çok fazla şey var ki şükürler olsun yarabbim diyebiliyorum gerçekten tüm gönlümle.

Yeni yaşımın bana ve etrafımdaki herkese hayırlı olmasını diliyorum. Dilerim yeni yaşımda da allah, evren, hayat gönlümden geçen herşeyi verir bana çünkü ben hepsi için hazırım.

Tüten ben
33

5 yorum:

pofiş♥ dedi ki...

vayy benimde doğum günüm bugün!!
seninde doğum günün kutlu olsun:)
23 oldum :)
başlığımız bile aynı olmuş:D:D:D

Tuten dedi ki...

Aaa ne güzel bir tesadüf. İkimizinde pembe sevmesinin temelinde bu mu var yoksa :)
Doğumgünün kutlu olsun canım sen 23'sün ne güzelll harika bir yaştır o kıymetini bil :) önünde 10 senen var vay beee ne çok yaş almışım ben

Nur dedi ki...

doğum günün kutlu olsun canım nice yaşlara yeni yaşın tüm isteklerini getirir sana inşallah.

Tombul Peri - Sıla dedi ki...

Nice mutlu, huzurlu, aşk dolu, sağlıklı senelere Tütenciğim :)
Sevgiler
Sıla

Tuten dedi ki...

Nur'cum çok teşekkür ederim amin işallah ikimizinde gönlündeki tez vakitte olur.
Sılacığım bitanecik arkadaşım amin hep birlikte işallah
sevgiler