31.12.2013

Giden 365 Gelen 365


365 günü yani 52 haftayı geride bırakıyoruz bugün itibariyle; geçen yıl hazırladığım 2013 beklentilerimin hepsi gerçekleşmiş; ne mutlu bana. Önümüzde yepyeni bir 365 gün var, nasıl hayal ediyorsanız, kendinize ne kadar inanıyorsanız ve elbette hayallerinize öyle geçecektir. 

Yıllar yıllar önce ergenliğin vermiş olduğu 2 yaş krizlerini aratmayacak ergenlik krizlerine sahip olduğum dönemde, yılbaşı çoşkusunu, kutlamasını çok mu çok saçma buluırdum; aman işte ne değişecek takvimde bir gün dğişiyor derdim. O yıllarda çalıştığım yerde çok sevdiğim bir büyüğüm; öyle düşünme bu evrensel bir enerjidir, düşünsene evrendeki milyarlarca insan aynı anda umut, sevgi, barış ve benzer güzel enerjilerle çevrili, bunları diliyor sen neden bunun bir parçası olmak istemeyeceksin dedi. O gün bugündür, yılın bu günlerinde aynı enerjinin bir parçası olmaya gayret ederim; yine de Aralığın başından havaya giremem ve yılın bu 4 haftası benim için biraz hüzün doludur. 

2013'de en çok kişisel gelişim anlamında ilerleme kaydetmişim bir kum tanesi kadar bile olsa. Bu yılı aşağıdaki cümlelerle özetleyebilirim, kendi adıma: 



Yaprak dökümleri oldu hayatımda, kırgınlıklarım, parçalanmışlıklarım ama hepsinden çok şey öğrendim. Yaşadığım her anın bir öğretisi olduğuna inanıyorum, öğrenmem gerekenleri öğrendim gibi. 2014'deki tek beklentim tüm sevdiklerim ve ailem adına SAĞLIK. Gerisi gelir, sağlık olsun da. 
Kişisel gelişimime yeni kum taneleri eklemek istiyorum. 

Ülkem adına barış, zihin sağlığı, demokrasi &adalet, insanlık ve sevgi istiyorum. 

Etrafınızın iyi ve güzel insanlarla, enerjilerle dolu olduğu, farkındalığınızı yükselttiğiniz, kendinizi daha iyi tanıdığınız ve böylece ne istediğinizi daha iyi bildiğiniz, gönlünüzce bir yıl olsun; ve elbette sağlık olsun gerisi kolay!











Hiç yorum yok: