26.04.2013

Kendin Yap: Foto Küp


photo cubes


Bu Kendin Yapl'ları paylaşıyorsun da senin yaptığını hiç görmedik derseniz çok haklısınız; vakit vardı da ben mi yapmadım diyeceğim. Vallahi vaktim olsa, yapılacaklar listemi görseniz hemen yardıma koşarsınız; ben daha yazlıkları indirmemişim, ben daha elimi evdeki eksiklere sürmemişim....

Aslında bunu Anneler Günü için örneklendirmişler; ucuz yollu da bir hediye anneanne, babaanne için, hem de el emeği yani :) Şaka bir yana ben yapıp masama koymak isterim... Yapımı çok basit olunca da paylaşmak istedim. Yapan olursa haberdar etsin, paylaşssın, yayınlayayım.

Şimdi gelelim nasıl yapıldığına; 




Evdeki boş kutuları atmıyorsunuz; bu ornekte ampul kutusu kullanılmış. İçlerine bakliyat koyuyorsunuz, sonrada üzerini bir güzel maskeleme bantıyla kapatıyorsunuz. (Maskeleme bantı ne ola aman nereden bulayım derseniz; panik yok her yerde satılıyor :))




Sonra kutuları istediğiniz renge boyuyorsunuz; siyaha boyamış bu arkadaş ben olsam her bir kareyi farklı renge boyarım; daha yaratıcıyım di mi ama :) Ve kuruması bekliyorsunuz. Neden bekliyeyim canım derseniz de alın kurutma makinasını verin çocuğun eline vuuuu yapsın ;)

Ve sonra da,





Fotoları bu kutunun üzerine yapıştırıyorsunuz. İşte bu kadar! Herkes yapabilir yani bunu.

Mesela kendi fotolarınızdan mesajlarla birlikte yapıp, kocanıza da verebilirsiniz. Hoş işyerinde masasına koyan koca çıkar mı bilmem ama neden olmasın yani.

Bir de Bal Yanağın Hikayesi Merve'nin yapmış oludğu küp var; ben onu yapacak kadar yetenekli değilim ama siz olabilirsiniz, onu da merak ederseniz tık tık: http://www.balyanaginhikayesi.com/2013/04/dogum-gunu-davetiyesi-hazirlamak.html


Hadi bakalım herkese keyifli bir Cuma, harika bir haftasonu dilerim...



3 yorum:

Bal Yanağın Hikayesi dedi ki...

A bak bu maskeleme bandı ile olan süper fikirmiş bende bunu deneyeyim :)))

Teşekkür ederim canısı

Milky Way dedi ki...

bakliyatlar kuflenmiyo mu :o

Tuten dedi ki...

Bilemedim bacım :)