10.04.2013

Bom Bom

Hazır mıyız Gençler !
İtiraf etmek isterim ki ben ezelden beri Galatasaray'lı değilim; hatta GS'nin ezeli rakibi FB'liydim :) Futbolla hiçbir zaman ilgim, alakam olmadı. İlk 11'i sayamam, Rıdvan, Prekazi (eminim böyle yazılmıyor) oralarda kaldım ben. Ha bir de Muslera'yı bilirim o da anne olan herkese Mustela'yı hatırlattığı için. Babam'ın futbol ile alakası yoktur hatta hiç sevmez; futbol muhabbeti açıldığında sinirlenir ve hatta gerilir. Annem anerşik yapısı nedeniyle tüm ailesinin aksine Galatasaraylıdır ve futbolu sever; bazen düşünüyorum Güray'ı sevmesindeki etkenlerden biri midir acaba diye sanırım öyle :) Abim hastalık derecesinde Fenerbahçelidir ve anne tarafımın tümü. Gökçenur (abim) söz konusu Fenerbahçe olduğunda bambaşka bir kimliğe bürünür; o okumuş, aklı başında, nazik&terbiyeli ve zeki adamın yerini tam bir fanatik, geri kalmış insan kişisi alır. 

Kocama gelince; o da fanatik GS'lidir ama bir Gökçenur gibi kendini kaybetmez. Örneğin ailesi söz konusu olduğunda maç izlemeyebilir, aklıbaşında yaklaşımlar gösterebilir. Lakin o da Fenerbahçeli olmamla ilgili dertliydi. Benim sevgilim, benim eşim GS'li olsa ne güzel olur derdi :) Hep istedi bunu. Benim de, söylediğim gibi futbolla alakam ve ilgim olmadığı için tuttuğum takımın da pek önemi yoktu. Ee peki olurum dedim, olunca ne olacaktı ki ha GS'liyim, ha FB'li, haa Manisa İdman yurtlu. Benim için değişen hiçbirşey olmayacaktı; ama aşkın gözü kör işte. GS'li olunca sevgili sevinecek bir gıdım daha fazla sevecek diye "tutuyorum" dedim.  Yine bir itiraf, GS'li olmayı daha çok sevdim ben. 

Aren doğmadan önce dayısı hastanede FB forması giydireceğim onun kanı sarı&lacivert akacak falan dedi. Durun daha siz elbet size karşı geleceği dönem olacak o zaman yiğenim FB'li yapacağım, oğlan dayıya çeker gibi söylemleri var. Lakin Aren belliki babasının izinden gidecek; çocuk doğuştan GS'li. Giyinmeyi sevmeyen, isyan çıkaran Aren, formayı gördü müydü bir sevinme, bir beni giydirin halleri. Uzun bir süredir de sanırım 15 aylıktan beri Bom bom bommm diye bağırır nerede sarı&kırmızı görse ne zaman maç olsa.  

Malum dün GS için önemli bir gündü. Güray hepimizin adına maçı izledi, biz ana&oğul maç saatinde sarmaş dolaş rüyalardaydık, söylemesi ayıp :) Ama totemimizi yaptık ve tuttu :) GS'yi tebrik ederim. Ehhh evli olup, kocası futbola düşkün olanların aile birliği ve huzuru biraz da maçlara bağlıdır bunu bilmeyen yok sanırım; o yüzden diyorum ki Allah her kadının kocasının tuttuğu takıma güç kuvvet versin, ailelerin huzuru daim olsun :)

Şimdi sizi dün akşamdan karelerle bırakıyorum ve yazının sonunda minik bir süpriz var ;)

Aslan gibi kürklerim... Formam da Fatih Terim imzalıdır siz beni ne sandınız ben gerçek bir Aslanım :)

Bom bom diye bağırır kendimizden geçeriz biz GS'liyiz!
Bir dakika ya, anne o çorapları belime kadar çekmeyeceksin indir aşağıya!

Bu babamda hep maç öncesi şundan içiyor dur bir tadalım bakalım neye benziyor. Elindeki babasından bir hızla kaçırdığı bira şişesi, vermek istemedi zorla alınnca her yerin ve caanım halımın bira olduğunu söylememe gerek var mı!?
Şöyle sol ayakla bir şut çekeceksiniz gol olacak tamam mı arkadaşlar!
Offff uykum geliyor galibaaa, bu maçı da hep geç saatte koyuyorlar hayır yani ben düzenli çocuğum, uykuyu severim :)

Hadi ben uykuya, bom bom bom!

Aşağıdaki video'yu olduğu haliyle yayınlıyorum; arada Aren düşüyor benim cırtlak sesim, Güray'ın heyecanı falan. Bizim doğal hallerimiz tam da böyle işte... 



4 yorum:

buya dedi ki...

bende fenerden dönme gs'liyim:))) ama benimki koca isteği değil, fener'e kızdım cimboma geçtim:))takım tuttuğumdan da değil işte:)) Aren'e forması çoook yakışmış... fanatik olmasınlar da istedikleri takımı tutsunlar;) bu arada bende alttaki video hiç çıkmıyor haberin olsun:))

Tuten dedi ki...

GS kardeşliği yapalım Buya :) Çok teşekkürler ve neden göremiyotsun ki ya :(

GeCe dedi ki...

ben o bombomu ham yapıcam şimdi oyy çok tatlısınız ya hepiniz maşallah

Pembe Yastık dedi ki...

Takımı falan boşverde, ben bu tontişi yerim ya, ne güzel yakışmış forması...video bende de açılmadı :((