29.07.2011

Mutlu Biten Bir Ev Hikayesi

Ben susuyorum resimler konuşssun. Hepsi ve daha fazlası için lütfen EVİM dergisi alınız pişman olmazsınız ;)








































































10 yorum:

Deli Anne dedi ki...

Tüten'im bu sizin ev öyle mi? Detaylar, bütün hepsi çok özel ve güzel.. Buram buram aşk kokuyor ayrıca.. :)

ELÇİN'İN YERİ dedi ki...

Tütennnn ellerinize emeğinize sağlık :)

Bugün sabah gidip hemen aldım ve yolda daha eve gitmeden açtım bakmak için.Senin evini görünce sokağın ortasında benim suratı görmen lazımdı :)
Sokağın delisi muamelesi gördüğüm kesin etraftan :) kendi kendine gülen bir tip dergiye bakıp .Millet bana bakıp durdu ne yapıyor bu diye

Sayende bunu da yaşamış oldum değil mi :)

Tuten dedi ki...

Deli annem evet bizim evimiz birgun balkonda beraber nelengic kahvesi icmeye beklerim seni :) cok mu ask kokmus bilemedim aslinda kocam hic sevmez oyle seyleri 1-2 detay var sadece

Tuten dedi ki...

Elcincim cok tesekkur ederim ayrica bu vesile ile gune gulumseyerek baslamanda harikaaaa seni de beklerim kahveye ;)

Adsız dedi ki...

Bu evin bebekten sonraki halini düşünüyorum da; aaah ah, iyi olmuş böyle ölümsüzleştirmeniz :) Şaka yapıyorum, DeliAnne'nin yazdığı gibi her köşesi emek ve aşk kokuyor resmen, hiç bitmesin mutluluğunuz. Süt kokusu da dolsun bol bol evinize...

Tuten dedi ki...

Görkem teşekkür ederim ama şaka yapıyorum dediğin şeyin ne kadar gerçek olduğunun farkındayım :) keşke diyorum oğlanın odası da hazır olsaydı da o da hatıra kalsaydı nasıl olsa odayı ilk gün ki tertibinde görmek bir daha nasip olmaz :)

Adsız dedi ki...

Hamile hamile moralini bozmayayım diye şaka demiştim ama sen blogları takip ettiğinden her şeyin farkındasın tabii :) Odası uzun bir süre ilk günkü tertibinde kalır merak etme, taa ki emeklemeye başlayana kadar :)

lunawar dedi ki...

Tütencim.. çok zamandır okuyamıyorum yazdıklarını.. Haziran'da dergi almıştım ama temmuz sayısında mı çıktı acaba bunlar.. O kadar güzel görünüyor ki edinmk istedim..

Tuten dedi ki...

Canım evet Temmuz sayısında veya dur Ağustosta olabilir evet evet ağustos sayısında çıktı dergiyi al ama asıl sen gel ;)

lunawar dedi ki...

süper, ağustosu kaçırmış sayılmam.. hemen bugün alıyorum.. ben de inşallah geleceğim Areni görmeye:)