12.07.2011

Evrenden Siparişim Geldi ;)




Çok zaman önce bir istekte, siparişte bulundum. Yalın ve net bir biçimde. Sonra nasıl olurunu, olur mu'yu hiç düşünmedim. Zamanını bile belirlemedim. Sadece olmasını istedim ve ne istediğimi çok açık ve net bir biçimde belirttim. Dedim ya olur mu diye düşünmedim bile. İstedim sadece istedim. Arada istediğimi unuttum bile. Sonra hatırlayınca tekrarladım içimden yine ..... gelip beni bulacak diye.



Veee evrenden siparişim geldi. Hem de tam istediğim bir şekilde. Nasıl istediysem öyle. Ve inanın kılımı bile kıpırdatmadım istemek dışında. Aynen istediğim gibi gelip beni bulsun dediğim gibi gelip beni buldu istediğim şey.



Bir kez daha inandım. Birşeyi istemeyi bilmek çok önemli. Ve çok istediği şeyin içine insan endişe, korku, şüphe tohumlarını salmamalı. Bazen bilinçli olarak yapmıyoruz bunu bilinççizce yani bilinçaltımız devreyken bu tohumları salıyoruz. Bu benim için de geçerli bunca olumlu düşünceye ve enerjiye inanan biri için bile geçerli.



İnsanın her istediği olabilir mi evet olabilir. Ama malesef işte her istediğimiz şeyi istemesini bilinç&bilinçaltında aynı anda aynı şekilde istemesini bilemiyoruz. Ve bazen de istediğimiz şeyin şerrini de kestiremiyoruz. Olmadığında birşey çok istememize rağmen 2 şeye bakmalıyız acaba gerçekten yalın ve net bir biçimde istedik mi ve acaba gerçekten hayırlı birşey miydi?



Velhasıl kıssadan hisse bu çok istediğim siparişin kapıma gelmesi paketin içinden tam da istediğim şeyin çıkmasıyla çok mu çok mutluyum. Şükür doluyum Allah'ıma. Ve darısı diğer isteklerimin başına diyorum.


Dilerim hepiminiz dileklerimiz, isteklerimizin bahçesine sadece güzel tohumlar ekeriz.








3 yorum:

ELÇİN'NİN YERİ dedi ki...

Senin adına çok sevindim

Hayatta hep aynen senin dediğin gibi yürekten istediğim için hep oldu ama bir konu hariç malum :)

Artık üzülmüyorum zaten olmamasına ..Olmuyorsa vardır bir nedeni diyorum sadece

Bu arada senin evle ilgili dergi bu ay mı çıkacaktı ?

Tanya's dedi ki...

Evren hep Calışır.

Tuten dedi ki...

Tanya bil bakalım siparişim neydi :) Senin şimdilerde aradığın birşey. Tam da gönlüme göresi oldu Tanya darısı senin başına hadi bakalım evren boş durmasın senin için de çalışsın