16.02.2011

Anladım ki...




Anladım ki insan evlenince sevgilisi yani kocası onun yegane ailesi oluveriyor. Evet kocaman bir aile haline geliniyor anneni babanı kardeşini/lerini unutmuyorsun, belki hala onlarda ailenin bir parçası ama yegane ailen kocan oluveriyor.


Sevgilim hep söylerdi de 33 yaşına kadar ailesiyle yaşamış ve aile bağları kuvetli olan bana garip gelirdi. Tamam bir aile kuruyoruz da 33 yılın da hakkı var derdim hem ona hem kendime.


Şimdi görüyorum ki sevgilim haklıymış insan evlenince karısı kocası ailesi oluveriyor. Herkesten daha yakınsın dahası aradığın omuz yanı başında duruyor. Yeri geliyor annenden bile daha iyi anlıyor seni kocan. Yeri geliyor kocan seni evladını sever gibi seviyor. Yeri geliyor baban gibi oluyor kocan çekindiğin saygıyla yaklaştığın. Hepsinin bir yeri oluyor evlilikte.


İşte tam da bu sebebten evlenince kocan ailen oluveriyor.


Herkes aile olmayı başaramıyor olabilir elbet ama biz başardık sanırım. 5 ayın sonunda yarım yıla çok az kalmışken bunu söyleyebilirim.


Kocam benim canım sevgilim benim yeri geliyor babam yeri geliyor annem yeri geliyor abim yeri geliyor sevgilim yeri geliyor arkadaşım olabiliyor işte bu sebeble biz bir aileyiz artık.

Çekirdek ailemizi yani beni ve Güray'ı seviyorum, çoğalacağız işallah :)


8 yorum:

Tombul Peri - Sıla dedi ki...

Allah nazardan saklasın :)

Tuten dedi ki...

Amin Sılacım Amin hepimizi

Nur dedi ki...

hep böyle mutlu olun (oluruz:) inşallah

Tuten dedi ki...

Amin Nur'cum inşallah

DECO☆deniquo dedi ki...

Aman maaşallah (çok haminne yorumu evet ama, yok cidden maaşallah) Allah bozmasın, böyle aidiyeti, böyle memnuniyeti, böyle tam da yerini bulmuşluğu herkese nasip etsin! : )

Tuten dedi ki...

Çok teşekkür ederim deco harika bir yorum

Tanya's dedi ki...

Bekliyorum çoğalmanızı:)))

Tuten dedi ki...

Biz deee tanya tesekkurler:))