13.09.2010

Son Günler Tarifi Zor Günler


Kaldı mı sana 3 gün ama inan ki bana daha 3 ay varmış gibi geliyor. Hala nedense 3 gün sonra evleneceğime inanamıyorum, garip geliyor yani. Nasıl olacak nasıl bitecek o gün o dakikalar garip çok garip. Hayalini kurabiliyorum da inanamıyorum nedense.

Aklımdayken ki aklımda hiçbirşey kalmıyor şu aralar. Evlilik hazırlıkları sırasında mutlaka herşeyi 1 hatta birkaç kişiyle paylaşın. Sanırım biz çilingirciyle yaklaşık bir 7-8 kere bir araya geldik. Sürekli anahtarı kapının üzerinde bıraktık veya içerde veya kaybettik vb. Sonra defalarca cep telefonumu arabada,evde, orada burada bıraktım ki beni yakından tanıyanlar bilir cep telefonumu pek unutmam. Daha pek çok şeyi böyle böyle unuttum.

Bakın tekrardan söylüyorum öncelik sıranızı çok iyi yapın. Evlilik hazırlıkları sırasında nelere öncelik vereceğinizi iyi belirleyin. Son günler son 15 diyeyim inan ki sizin elinizde olmuyor hep öncelik sırası değişiyor çok istediğiniz şeyleri yapamıyor hale gelebilirsiniz dolayısıyla çok istediğiniz birşey var ise listenin başına koyun ve mutlaka gerçekleştirin.


Tüten ben
Evleneceğine inanamayan

2 yorum:

lunawar dedi ki...

Sana güzel bir hamam/masaj mı lazım ne? ;)

Tuten dedi ki...

evet canım aynen öyle ama organize olamadık bu masaj ve hamam olayını balayına saklıyorum :)
Biz dönünce birlikte birşeyler yapalım mutlaka