15.09.2010

Gelin Olmuş Gidiyorummm :)))



Kaldı 1 gün ve ben hala inanamıyorum desem inanır mısınız? Sanki ben değilde başkası evlenecek gibi sanki ben şuan bir rüyadayım gibi. Az önce sevgilim aradı taze damat :) 6 sene önce benim için yazdığı şiiri okudu ne çok sevmişim seni dedi. Bu blogu ilk yazdığım gün de söylediğim gibi gerçekten film olabilecek kitap yazılabilecek bir ilişki oldu bizimkisi sanmayın ki romantik komedi tadındaydı 7 yıl öylesi trajik ve bazen korku filmlerinin yanında halt edeceği günlerimizde oldu ama demek ki sevgimizin temeli öylesine sağlammış ki bugünlere geldik. Hep inandım ama Güray'ın kaderim olduğuna hep inandım. Allah şaşırtmasın ikimizide bu saatten sonra.

İçim içime sığmıyor gerçekten diliyorum Cuma günü uyandığım andan itibaren herşey yolunda gider rüya gibi bir gün yaşarız hayatımızın zor günlerinde hatırlayıp gülümsediğimiz bir günümüz olur. Evliliğimizin resmi kısmınında temeli güzel ve sağlam olur işallah.

Bu blogun bir Eylül günü kapanacağından bahsetmiştim. Kaldı 1 gün blogumu kapatmaya kıamıyorum "tuten evleniyor" adını değiştirerek yazmaya devam edeceğim.

Tuten ben
Çok sevmiş çok sevilmiş mutlu küçük bir kız

2 yorum:

lunawar dedi ki...

bence anlatacak daha çok şey var:) hikaye yeni başladı:)

Tuten dedi ki...

Öyle mi dersin Eda'cığım :) bana da öyle geliyor azcık