24.03.2011

Ne mi İstiyorum!?


Ütopik gibi görülen ama aslında basit bulduğum şeyleri istiyorum. Acaba neden bu yıla girerken dilek ağacımı bu şekilde organize etmedim ki ben. Şimdi yeniden bir dilek ağacımı yapsam zira dilek ağacımdakiler gerçekleşiyor gibi. Herhalde bana da ütopik geldi.


Ne istiyorum biliyor musunuz? Para derdi ve para kazanma derdi olmasın istiyorum. Miktarını bilmediğim kadar beni, ailemi, ailelerimizi ve çocuklarımızı garanti altına alacak kadar para istiyorum. Ama bu parayı ne büyük emekler sayesinde kazanmak istiyorum ne de helal olmayan yollarla. Süper lotodan çıksın mesela. Ama gelin görün ki loto oynamıyorum. Ne aptalca madem bunu çok istiyorsun oyna değil mi be kadın oyna? Oynamayıp sonrada bunca parayı beklemek.


NE istiyorum? Sabahları kaçta kalkacağıma kendim karar vermek istiyorum mesela. İstersem 6.00'da kalkarım istersem 11:00'de.


Ne istiyorum? büyük bir şehirde nimetlerinin çoğudan yararlanamayarak yaşamak yerine ve bir çok şeyin içinde boğulmak yerine daha sakin daha huzurlu bir yaşam alanı istiyorum.


Ne istiyorum? Çevremde gördüğüm bir çok bozuk düzeni ve haksızlığı düzeltebilecek güce sahip olmak istiyorum. Hasta çocukların tedavisine katkı gibi. Evsiz barksızları mutlu edebilmek gibi.


Ne istiyorum? Ne bileyim gireyim istediğim bir bölümde tekrardan okuyayım mesela. Veya kurstan kursa atlayayım. Hayatımı yeniden yönlendireyim istiyorum. Gelecek kaygısı yaşamayarak sadece anı düşünerek ve istediklerimi gerçekleştirerek. Bugün yemek kursuna giderim yarın resim o gün ne istiyorsam o işte.


Ne istiyorum? Hadi New york'a gidelim deyip 1 hafta içinde gitmiş olmak istiyorum mesela. Plan yapmaya para biriktirmeye gerek olmadan.


Çok şey mi istiyorum ben. Yooo aslında istediğim tek şey düşünmeden yaşayabilmek.


(Sakın sağlık huzur mutluluk falan istememişsin demeyin. Onlar hayatımda varlar ve zaten onları belirtmeye gerek yok onlarsız hayat en zengin hayat bile kabus)

Hiç yorum yok: