3.08.2010

Sevgilime Sonsuz TEŞEKKÜRLER!


Kendi çağımda dünyanın en mutlu insanıyım!. Dün ki yazısında depresyondaki kızdan eser yok bugün niye? Çünkü düğün mekanımız değişti. Ve ben bunun için sevgilime müteşekkirim ona nasıl teşekkür ederim bilmiyorum gerçekten. Öylesi içime sinen bir yer oldu ki. Dün gece uykuya dalmadan önce bile yüzümde kocaman bir gülümseme vardı.
Dilerim o gün herşey yolunda gider ve mutluluğumuz dalga dalga bir ömre yayılır.

Dün yine bir kez daha şükrettim Allaha ve bir kez daha Güray'dan yıllar içersinde vazgeçmediğim, direndiğim, çabaladığım için memnun oldum. Evlilik hazırlıkları sırasında insan ne denli aşık olsa da ne denli sevsede kendine soruyor acaba doğru insan mı diye? Doğru insan kimdir diye? Sevgili olmayı becerebiliyoruz peki ya karı-koca olabilecek miyiz diye? Şu süreçte bir kaç kez Güray'ın doğru insan olduğuna inandım. Daha önce görmediğim ama yürekten inandığım öyle olabileceğini tahmin ettiğim Güray'ı karşımda gördüm. Güray'a tekrar tekrar aşık oldum.

Ve benim canım sevgilim her türlü gelin nazımı kaprisimi depresyonumu çekti ve çekmeye de devam ediyor. Bir önceki düğün mekanımızdan tek dertli olan ben olduğum halde Güray kendisi uğraştı ve yeni mekanımızı buldu. Sen mutlu ol dedi mutlu olmalısın bunu ailem bile onun kadar içten söylemedi. Elbette ailem de mutlu olmamı istiyor ama onlar nedense düğün mekanının değiştirilmesi konusunu son derece gereksiz ve saçma buldular. Kapris diye gördüler belki de. Ve tüm bunların tam ortasında sevgilim gereksiz kapris çımarıklık sıfatlarını bir yana bırakarak mutlu olmamla ilgilendi. Bu adama bir daha aşık olunmaz da n'apılır?

Mekan değişikliği tek başına birşey ifade etmez bunu biliyorum ama zaten hayatımda herşey yolunda şükürler olsun ki. Bu bir detaydı mutluluğuma mutluluk katacak bir detay sadece. Başta da dediğim gibi bu mutluluk dalgası tüm ömrümüze yayılsın işallah!.

Ayrıca canım Pepiciğim biricik dostumda bu süreçte hep yanımda oldu. Beni destekledi. Bize inandı. Herşeyin yolunda gideceğine inandı. Olumlu enerjisini ve niyetini üzerimizden eksik etmedi. Ve o gün düğün günü geldiğinde olumlu enerjilerin iyi niyetlerin sayesinde mutluluk patlaması yaşanacağından eminim.

Tüten ben
Çok mutlu küçük bir kız çocuğu

1 yorum:

lunawar dedi ki...

çok sevindim bu güzel habere canımcım:)