21.06.2011

Karar Verildi!

Oh be! Sonunda ne istediğimi buldum. Ve hatta bu ikimizin hayali oldu. Bu sene bir haller oldu bana iş hayatından fazlasıyla sıkılır oldum. İşteki başarı beni tatmin etmez oldu. Ciddi manada yorulmaya başladım. İşi keyiften çok para kazanma aracı olarak görmeye başladım. İşten uzak kaldığım günler en keyifli günlerim oluverdi. İlk kez bir tatile laptopumu götürmedim, ıphone üzerinden de yanıtladığım mail sayısı 2-3 geçmez sanırım ve bu benim kişisel tarihimde nadir rastlanan bir durumdur.

Yine bu sene ben ne yapabilirim aslında ne istiyorum beni ne mutlu eder sorusuna iş anlamında kafayı fazlaca yordum hatta bir ara craft işlerine adım atmışlığım ama hızlıca uzaklaşmışlığımda var. Sonra bu soruya bir sünger çektim yok kızım sen en iyi bildiğin işi yap tekrardan kendi haline dön dedim.

Lakin Alaçatı'ya gittiğimizde ve huzuru iliklerimize kadar hissettiğimizde ee bir de Süper Loto'nun 12 trilyon verdiğini öğrendiğimizde anında aynı anda kocayla aynı hayali kurmaya başladık. Hatta karar verdik. Evet biz bir butik otel yapmalı ve orada yaşamalıydık en azından Nisan-Ekim arası kesinlikle İstanbuldan uzakta olmalıydık. Hatta kocaya bu hayal gerçek olursa 3 çocuk bile yaparım demişliğim var ki yaparım sanırım. Eğer tüm enerjimi çocuklarıma harcayabileceksem geleceklerini garanti altına alabiliyorsam ve dahası yardımcı konusunda hiçbir sıkıntı çekmiyorsam yani evimin temizliği ütüsü gibi şeyleri düşünmüyorsam ee bir de çocuk bakımında yardımcı bir kadınım en iyisinden olacaksa neden olmasın ki öyle değil mi?

Karar verdik bile. Bir butik otel yapacağız sadece 15 odalı ve orayı işleteceğiz keyfimizle amaç para kazanmak olmayacak amaç iyi birşeyler yapmak olacak önce kendi ruhlarımız için.

Para bana asla soğuk gelmedi. Asla çok parası olanın çok derdi olacağını düşünmedim. Param olmasın sağlığım olsun da demedim. Valla hem sağlığım hem çok param olsun dedim. Parayı çok severim neden sevmeyeyim ki. Olsun çok param olsun mevcut durumum değişmeden elbette. Yani hiçbir zaman aman param olursa mutluluğum huzurum gider demedim. Ama evet para erkekleri değiştirir mi %100 değiştirir. Bu konuda endişelerim oldu benim de parayı bulan adam önce arabasını sonra karısını ve en sonra kendini değiştirir bu da bilinen birşey. Kocam da bu kurala uyar mı diye düşünmedim değil bak şimdi acaba bu yüzünden mi çok param olamıyor :)))

İşte böyle sürekli süper loto hayaliyle yaşıyorum Alaçatı'dan beri yaşıyoruz daha doğrusu.

Birgün gelir belki biz de Hayaldi Gerçek Oldu deriz belli mi olur ;) ve bizim iktidarımız başlar kendi cumhuriyetimizde.

5 yorum:

Deli Anne dedi ki...

Sizin hayal gerçek olsun hata bizim de.. hatta biz de hemen yanıbaşınızda açalım bir tane.. Ben de o zaman üçüncüyü doğururum allah izin nverirse:) Benim hayalim bir otelimin olması ve benim orda yaşamam zaten..

Tuten dedi ki...

Evet lütfen olsunnn. O zaman siz de yarın Süper Loto oynuyorsunuz. Kesinlikle yanımıza açın bizimki dolduğunda size transfer ederiz ve komşuu tuz bitmiş siz de var mı deriz :) Dahası Kerim ve Selim'in oğlumun abisi, mentörleri olmasını da çok isterim. Ve sizin deneyimlerinizle çocuk büyütmek eşsiz bir deneyim olur benim açımdan.

Elçin'nin Yeri dedi ki...

Bir Alaçatı aşığı olarak ilk müşteriniz hazır :)

Yıllar önce bir butik otel gördüm nette ve aşık olmuştum ..çok güzel...linki şu

http://www.mystonehomehotel.com/

Belki sende biliyorsundur

Tuten dedi ki...

Buyrun bekleriz otelimize memnuniyetle ;)
Biz Cadde 75'de kaldık mutlaka gitmelisin derim. Senin önerdiğin yerde güzelmiş bilmiyordum. Daha önce de bir yerde kaldık adını unuttum orası da çok güzeldi

lunawar dedi ki...

Tütencim, süper bir karar bu.. Güray'ı tanımıyorum ama senin için biçilmiş kaftan bu iş.. ama süper lotoyu falan bekleme.. ufak ufak.. önce bir yer alırsınız.. ufak ufak tamir eder döşersiniz olmaz mı? bu iş için Assos da harika bir yer.. hem İstanbul'a da yakın..