7.10.2010

Evcilik Hayatı :)




Tutenevleniyor oldu evcilik hayatı. Blog'umun adresini değiştirmeliydim ve değiştireceğimden de söz etmiştim. Bir süredir aklımın arka planında ne olsun diye düşünüyordum. İşte siz ön planda başka şeylerle uğraşırken arka plana attığınız konular günü geliyor dink diye ön plana geçiyor. Bu sabah "evcilik hayatı" olmasına karar verdim.

Kızlar daha iyi bilir. Her kız mutlaka çocukken 1 kere bile olsa evcilik oynamıştır ve mutlaka o oyunun içersinde de "anne" rolünü üstlenmiştir. Evcilik oyunları nasıl da mutluluk doludur aslında o oyun gerçeği ne kadar yansıtır bilmiyorum ama hayatın ve hatta evliliğin güzel bir yanı olduğunu hatırlattığı da kesin.

İşte hem kendi evliliğim hem de evli olan herkesin hayatı evcilik oyunu tadında geçsin diye blog'uma bu ismi uygun gördüm.

Ve yukarıdaki resimdeki gibi aşk tadı hep olsun hayatımızda...

Tuten ben
Evli&mutlu

4 yorum:

Tombul Peri - Sıla dedi ki...

Tüten yukardaki fotoğrafa ba yıl dımmmm :)
Ayrıca banner muhteşem olmuş :)
Neşen mutluluğun sevgin aşkın daimi olsun
Kocaman öpüldün
Tombul Perin Sıla

Tuten dedi ki...

Teşekkürler Periciğim. Senin de neşen, mutluluğun, sevgin,aşkın ve başarın daim olsun. eee bir de arkadaşlığımız daim olsun tabii.

pofiş♥ dedi ki...

:)bu karenin benzeri bizim de var tek farkımız bende gelinlik yok onda damtlık kıh kıh gözlükler aynı:):)

çok benzeriz napiim sölemeden geçemiyorum:)


bu arada ufak bir hatırlatma yorumlardaki kelime doğrulamayı kaldırırsan çok iyi olur her yorum da onu yazmak zor oluyo:):)

Tuten dedi ki...

Demek aynı gözlüklerden sizde de var ilginç :)
Kelime doğrulama olduğunu bilmiyordum bakarım ilgiln için teşekkür ederim