8.06.2010

My Man, My Love...


Mavinin en çok gökyüzüne mi yakıştığını düşünüyorsunuz ya da denize. O zaman siz henüz benim sevgilimle tanışmadınız demektir :)
İşte benim aşkım. Mavinin en çok yakıştığı insandır kendisi :) Ve tıpkı gökyüzüne benzer. Bazen güneşi kucaklar bazense şimşekler çakar. Bazen yağmular yağdırır gözlerine gözlerime bazen bulutsuz o masmavi gökyüzü gibi duru ve sadedir size de öyle hissettirir.

Bu adamı 6 yıldır tanırım. Bazen sanki doğduğum günden beri yanımdaymış gibi hissederim bazense sanki 1-2 saat önce tanışmışım gibi. Zaten en güzeli de bu değil midir? Hem hergün keşfedebilmek sevgilini hem de doğduğun günden beri annen gibi babam gibi güvenebileceğin biri. Elbette bazen şaşırmak hiç bilmediğin yönlerini görüp bazen sinirlenmek bazen tahmin edemeyeceğin kadar mutlu olmak.

Ama zaten hayat iyiye kötü arasında giden bir sarkaçtır bana göre. Ve insanda o sarkacın ucundakidir. İyi ve kötü olan herşeyin birgün değişeceğini bilerek yaşamalıdır insan. Farkındalıkla. İşte iyi ve kötü arasında geçen bir ömürde yanında seninle sallanan birinin daha olması bazen sen kötüye sallanırken seni iyiye çekmesi Allahın lütuflarından biridir. Bazen bu iki insan farklı bir yöne doğru sallansa da bir salıncakta iki ayrı insan olmak aynı salıncağı paylaşabilmek paha biçilmez bir hediyedir insana.

Biz 6 sene boyunca aynı salıncakta sallanmadık kimi zaman ayrı salıncaklarda olduk kimi zaman tahtiravellide birbirimizi zıplattık kimi zaman kaydırak sırası için kavga ettik ama hiçbir zaman oyun bahçesinden vazgeçmedik.

İşte benim mavi sevgilim... Çocuk ruhunu hiç kaybetmemiş sevgilim.

Biz şimdi bir aile olmaya karar verdik. Bu çocuk bahçesinde bu büyülü bahçede bize eşlik etmesini istediğimiz biri daha var. Vaktini bekleyen tam zamanında aramıza katılacak biri.. İşte biz bir aile olmaya karar verdik. Mutlu, huzurlui, sağlıklı, neşeli, komik ve eğlenceli bir aile. Hayatımızı bu çocuk bahçesinde geçirmeye karar verdik....

Bahçemize yaramaz çocukları da uslu çocukları da davet ediyoruz... En nihayetinde hepmiz aynı gök kubbenin altında yaşamıyor muyuz.

Seni seviyorum mavi'lim.

Hiç yorum yok: