13.10.2011

Müsadenizle Ben Bir Yavrulayıp Geleyim

Evet sevgili okur bugün oğlum bir anda fikrini değiştirip kendi kendine gelmezse yarın sabah 6:00 itibariyle planlı normal doğum sürecine gireceğiz. Ve bir hamile macerası daha burada sona eriyor. Ama annelik serüveni başlıyor yani benden kurtuluş yok yazacağım onu da yazacağım hiç merak etme öyle uzun süre sessiz kalmaya niyetim yok ;)

İçim, zihnim,ruhum karmakarışık duygularla dolu. Bildiğim tek şey hala şuursuz olup masal tadında yaşayacağımıza olan inancım. Yarınla ilgili bildiğim tek şey çok stresli çok heyecanlı ve çok sulu gözlü olacağım. Yanımdakilere acıyorum biliyor musun :) Hele doktorum 9 aydan sonra içimdeki cadıyla tanışacaktır sanırım. Sevgilim, kocam yarın beni boşamazsa sanırım bir daha da boşamaz. Çünkü ben stres altında acaip bir kadına dönüşürüm anlatmakla olmaz görmen lazım ki sakın görme.

Oğlum Aren Mir'i öylesi özledim ki koynuma düşeceği anı kafamda kaç kere tasavvur ettiğimi anlatamam sana.

Senden tek dileğim var sevgili okur bana dua et bir avazda doğurayım oğlumu. Sağlıkla alayım kucağıma.

Geçen gün de demiştim eğer bana dua etmezsen olumlu enerjini göndermezsen çektiğim sancınınaynısı çek derim hem lohusanın duası kabul olur bilirsin :) Eğer dua edersen, olumlu enerjini gönderirsin de Allah ne muradın varsa versin diye dua ederim her emzirme seansında.

Hadi bakalım bana müsade yavrulayıp geleceğim.

10 yorum:

Adsız dedi ki...

inşaAllah bir avazda doğurursun(bak ben ikinci bebeğe hamileyim, korktum lohusa halinle beddua edersin filan diye:) ) ve en önemlisi süreç ne olursa olsun normal doğurursun umarım.

Pembe Yastık dedi ki...

Herşeyin hayırlısı olsun...kendi kendine gelmeyi istemediyse vardır bir bildiği tontiş'in ;)
Sağlıklı, kolay ve acısız doğumlar diliyorum...Desene yarın şenlik var ;))

ELÇİN'İN YERİ dedi ki...

Tüm dualarım seninle ..yürekten :)

Ama avaz avaz değil.Umarım epidural doğum yaparsın ve güle oynaya bağırmadan doğar kuzucuk :)

Herşeyin hayırlısı olsun senin ve evladın için

Allay yardımcın olsun

Deli Anne dedi ki...

O, ismi de ne güzel geliyor kulağa Tüten'im.. Aren Mir'imiz sağlıkla, hayırlısıyla gel gayri.. bekleyen bi' sürü teyzen var:)

ezginin günlüğü dedi ki...

:) İnşallah sağ salim kucağına alıp atlatırsın bu gerginliği :) Bol bol dua ettim,stres yapma kendine.Neler geçmiyor ki bu hayatta ... Sağlıcakla gel Aren Mir* :)

www.esraezgiyaman.blogspot.com

Adsız dedi ki...

Ummuseyyaf: Çok teşekkür ederim ve senin içinde hayırlı olsun. ,
Pembe Yastık: İşallah dediğin gibi şenlikli bir gün olur hep en güzel en özel an olarak hatırlanır. Bugün ki yazın gibi bir yazı yazarım seneye de ben. Çok teşekkür ederim.
Elçin: Çok teşekkür ederim canım valla bu işin raconu bağırmak biliyorsun :) Bakalım bugün iibariyle ayrıntıları düşünmüyorum.
Deli Anne'm: Çok mu çok teşekkürler. Aren çöldeki en parlak kum tanesi demekmiş Farsça işallah Aren'im de hep parlar. Amin Müminecim şanslı velet ne güzel teyzeleri var.

Ezginnin Günlüğü: AMinnnn çok teşekkür ederim. Gerginlik mutluluk şaşkınlık hepsi içiçe geçmiş durumda.

Hepinize çok mu çok teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

Dualarımız seninle,güzel haberlerini bekliyoruz..

Adsız dedi ki...

Ahhh ben oğlanın doğumgünü telaşından geç kalmışım Tüten'cim, çok üzüldüm şimdi. Şu ana kadar yavruladıysan da, yavrulamadıysan da dualarım seninle. Unutmayınız, 7/24 lohusa danışmanlık hizmetimiz vardır:))

Adsız dedi ki...

hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

lunawar dedi ki...

geç kaldım ben biraz dua etmek için Tütencim ama öncesinden ettimben:) resmini bile gördüm.. hayırlı, mutlu,sağlıklı,şanslı bir evlat dilerim.. sevgilerimle:)