4.10.2011

Hayatı Güzelleştiren Kadınlara...




Zaman zaman ben de burada yazmışımdır ve genel anlamda da kadının en büyük dşümanın yine kadın olduğunu düşünürüm.

Ama bazen öyle güzel insanlar oluyor ki güzel insan güzel kadın da oluveriyor zaten. Sanal alem bazen gerçek hayattan çok daha gerçekçi oluyor. Bazen yakınızdaki insandan gördüğünüzden göreceğinizden çok daha fazla yakınlık ilgi ve içtenlikle karşılaşabiliyorsunuz.

İşte sanal alem sayesinde benim de hayatıma böylesi girmiş kadınlar var. Kadın gücüne, birliğine, işbirliğine yeniden inandığım insanlar bunlar. Nasıl ki yeni doğan her bebek Allahın insanoğlundan vazgeçmediğinin göstergesi ise böyle kadınlar da dediğim gibi benim  kadına olan inancımı pekiştiriyor.

Örneğin bugün Beyhan Numan günümü güzelleştiren o harika enerjisini hayatıma yayan kadın. Beyhan Numan'ı sanal alemden biliyordum. Emzirme Danışmanlığı konusunda namı ve profesyonelliğini anne olan anne adayı olan herkes bilir sanırım. Kendisiyle yüzyüze tanıştığımda da oldukça etkilenmiştim enerjisinden, profesyonelliğinden, insanlığından ve kadınlığından. Hani bazı insanlar vardır nüvesi güzeldir, Beyhan Numan onlardan biri bana kalırsa. İşini severek yapması bunu hissettirmesi enerjisinin yüksekliği ve müthişliği insanı sarıyor resmen. Ondan danışmanlık alan kişilerin sütünün profesyonelliğin yanı sıra enerjisi sayesinde geliyordur eminim. Bir insandan yardım beklemeden size yardım teklif etmesi bilgisini tecrübesini paylaşmaya gönüllü olması paha biçilmez bir şey. Bugün Allaha bir kez daha şükrettim etrafımda böyle insanlari kadınlar olduğu için.

Başka bir örneği Elif Doğan nam-ı diğer Blogcu Anne.  Hiç beklemediğim anda kendisinden "nasılsın, nasıl gidiyor diye" bir mail aldım. Ve yine inanılmaz mutlu oldum. Tıpkı Beyhan N gibi o da gönüllü olarak benimle tecrübesini, bilgisini paylaşmaya hazırdı. Yine şükrettim Allaha, onun gibi bir insan, kadın hayatıma bir şekilde değdiği için.

Ve Zeynep, leileo Zeynep sipariş verdiğim günden bugüne güzel enerjisini yardıma hazır oluşunu hep yanımda hissettiğim güzel insan, güzel kadın.

Tüm bunların dışında  Görkem (rüzgarlı günler ve geceler), Mümine (Deli Anne) Asya (Bap Blog)  Tanya (leimio), Tuğba (defneyle yaşamak)   ve daha nicesinin iyi niyetini, güzel enerjisini o kadar çok hissediyorum ve günlerim güzelleşiyor ki iyi ki diyorum iyi ki böyle kadınlar var.

(Bu yazıyı bir çırpıda yazdım elbette atladıklarım vardır aman sakın kimse kırılmasın, hep diyorum hamilenin beyni küçülüyor hafızası balık hafızası oluyor. Aaa ama olmadı beni unutmuşsun desin hemen özürlerimi sunup kalbini kazanayım tekrardan )

Tüm bu kadınlara ve böyle olanlara bin teşekkür.

8 yorum:

Tanya's dedi ki...

İyi ki varız o zaman!

Hadi git doğur gel, güzel hikayelerini bekliyoruz hepimiz..

Seni seviyorum Güzel isimli kadın.

bir güzel çift dedi ki...

ne kadar güzel samimi bir yazı. emeğine sağlık.sende benim için bahsettiğin süper kadınlar arasındasın;140 karakterle bana olumlu enerji pompalayan hatun :)

Tuten dedi ki...

Tanyacim cok tesekkurler ben de seni seviyorum
Sysenurcum sana da tesekkurler ne zaman ihtiyacin olursa pompacin burada hazur :)

Blogcu Anne dedi ki...

Tuten'ciğim, ben teşekkür ederim bu güzel mesajın için... "Sanal alem gerçek hayattan daha gerçekçi oluyor" demişsin, ne kadar doğru ve güzel bir laf.

Güzel haberlerini heyecanla bekliyorum.

Bap dedi ki...

Ah Tüten :)

Bap dedi ki...

Ah Tüten :)

Adsız dedi ki...

Günümü aydınlattın Tüten'ciğim. Harikasın ve harika bir anne olacaksın... Ve ben her zaman, senin için, yine bilgisayar ekranının hemen ardında olacağım:)

Adsız dedi ki...

Çok teşekkür ederim Görkemcim. Umarım öyle olurum. Sevgilerimle Tuten