12.05.2011

Kadın Yarışı



Bazı kadınlar var hayatta bazı rollere sahip olamadıkları için diğer kadınlardan rol çalmaya çalışıyorlar ama malesef daha önce o rolü hiç oynamadıkları için ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar.


Kadının kadına yaptığını dünya üzerinde hiçbir tür birbirine yapmıyor malesef! Kendimi bu konuda çok ayrıcaklı bir yere koyuyorum evet tüm ukalalığımla. Bir kadın olarak hemcinslerime karşı fazlasıyla duyarlı ve hassas olduğumu düşünüyorum. Ben ve benim gibilerin sayısının ise bir düzine bile olmadığına iddiaya girerim.


Kadın olarak bir çok rolümüz var hayatta. kız evlat olmak gibi, sevgili olmak, eş olmak, çalışan kadın olmak, anne olmak gibi. Bazı kadınlar var bu rollerden bazılarına sahip değiller. Özellikle mesela sevgili veya eş rolüne sahip olamayan kadın o rolü bir diğer kadından çalmak için çok hevesli oluyor.


Bazı kızlar vardır. Arkadaşının sevgilisine arkadaşından daha cici gözükmeye çalışıyor. Arkadaşının sevgilisinin tarafını tutar. Erkeklerle çok iyi geçiniyorum kısvesi altında hemcinslerini hiç düşünmeden hareket ederler. Bu kızlarında nedense hiç sevgilisi olmaz. Bunun nedeni olarak da ben erkeklerle hep kanka modunda olduğum için bir türlü sevgili olamıyoruzu gösterirler. Ama içten içe en büyük arzuları sevgilileri olmasıdır. Ehhh yanlış ve çirkin stratejileri doğrultusunda yani bir başka kadının hayatından rol çalma uğruna kendi hayatlarını ıskalarlar bu kadınlar.


Erkekler bu kadınlar hep masum ve cici bulurlar çünkü erkekler biz kadınlar gibi yaratılmamıştır ve onların aklı kadınların bu ucuz oyunlarına ermez. Sevgiliyle, kocayla bu kadınlar için kavga etmeye hiç değmez. Göstermek isterseniz kıskanç olursunuz. Ne var canım gayet iyi bir kız samimi kıskanma hemen denir. O yüzden konusunu açmaya bile gerek. İlla ağzının payı verilecekse bu tip kadınlara onlar gibi davranılarak verilebilir.


İşte bu tip kadınlar, kadının en büyük düşmanı yine kadındır söylemini doğrulayan cinstedirler. Sevgilisi olan veya evli olan arkadaşlarıma karşı daima çok hassas olmuşumdur. Kocalarıyla arkadaş dahi olsam mutlaka empatiyle düşünürüm. samimi olmadığım belki de hazmetmediğim kadınlara karşı da tutumum hiçbir zaman için değişmez. Yani hiçbir kadının rolünü çalmam hayatta.


Bu tip kadınlar rol çalmaktansa oturup bu rolü kendi hayatlarında nasıl kazabilirler onu düşünseler sanırım kendi hayatlarında daha mutlu olurlar. Çünkü çalmaya çalıştıkları rolü gerçekten çoğu zaman iyi oynamayı beceremiyorlar.

2 yorum:

ELÇİN'İN YERİ dedi ki...

Altına imzamı atarım :) Yürekten katılıyorum

Tuten dedi ki...

Teşekkür ederim Elçin. Acı bir gerçek malesef!.