12.10.2012

Büyüdük mü Sahi




365 gün geçti mi gerçekten. Büyüdük mü biz  şimdi seninle. Nasıl geçer, nasıl geçecek derken geçip gitti mi gerçekten? Ha geldi ha gelecek derken neye benzeyecek derken. Ben bu bebeği nasıl büyütürüm derken. 1 yaşını görelim başka da birşey istemem derken.... Derken de derken. Hani yıllar çabuk geçer günler geçmek bilmezmiş ya öyle oldu sanki değil mi?

Sana yazmaya en zorlandığım yazı bu benim. Gözlerimde yaşlar kalbimde tuhaf bir duygu içimdekileri yazıya dökmem mümkün değil ama sen içimi biliyorsun değil mi? 9 ay oradaydın. Annenin kalbi nasıl atıyor, anne seni daha o ilk günden nasıl seviyor bunların hepsini biliyorsun sen. Sahi anne ile çocuk arasında kelimelere gerek var mı? Benden daha iyi seni, senden daha iyi beni bilebilecek biri var mı? Yok olamaz.

Pazartesi günü sen doğalı tam 1 yıl olacak. Senin bu sürede gösterdiğin gelişim bir insanın nasıl geliştiği nasıl muazzam bir varlık olduğunun en güzel örneği. Mucizeyi Allah'ın ta kendisini gelişimin ne demek olduğunu anlamak istiyorsan bir bebeğin ilk yılına bakmak yeterli.


Aren Mir benim canım oğlum hep kuzum kalacak oğlum. İyi ki geldin iyi ki bizi seçtin iyi ki içimde tutundun. Sen hayatın ne olduğunu anlamaya çalışırken  ben 34 yıldır bu hayatı yaşarken seninle yeniden doğmuşcasına en az senin kadar şaşkın en az senin kadar acemiy(d)im. 34 yılda öğrenmediğim kadar çok şey öğrendim sayende. Sen olmasaydın bu hayatta çok eksik kalırmışım, kalırmışız. Sen olmasaymışsın bu hayattan göçüp giderken çok şeyi bilemeden gidermişim. Şükretmek ne demek sen olana kadar derinlemesine hiç bilememişim. Ve daha nicesi....

Seninle ilgili en büyük hayalim mutlu bir çocuktan mutlu bir yetişkine dönüşmen. Varlığının sebebini düşünürken ararken pişmanlık duymaman. Bana niye diye sorman yerine iyi ki demen. Seninle ilgili her an zihnimde kurduğum dilime en çok düşen: Allah sağlığını sıhhatini daim etsin.

Aren Mir Yolukar seni şuursuzca sınırsızca tarif edemeyeceğim kadar çok seviyorum! Sen iyi ki varsın hep ol!



4 yorum:

bir meleğin günlüğü dedi ki...

Allah uzun sağlıklı ömürler versin..minik mucize büyüyor annesi,tarifsiz bir duygu seliyle bizde büyüyor onlarla...

Milky Way dedi ki...

ne sansli ki senin gibi bir annesi var, ne sanslisin ki aren mir gibi bi tatlin var. iyi ki dogdu aren, iyi ki var :)

vintageduygular dedi ki...

Iyi ki dogmus minik melek, mutlu saglikli,uzun ve onun icin diledigin herseyin yerine gelecegi bir ömrü olsun ;)

Kirpikteki Gözyaşı dedi ki...

Ağlamadan okuyamadım:))) Böyle bilinçli bir annesi olduğu için Aren çok şanslı. Sen de sana buları hissettiren ve düşündüren bir oğlun için çok şanslısın! Çok şükür ve maşallah!